Pratite nas na:

Anticelulit program

Anticelulit program

Celulit je bolest vezivnog tkiva, i ne može da se izleči dijetama, niti samo napornim vežbanjem u teretani. Borba sa „pomorandžinom korom“ traje nedeljama, čak i mesecima. Celulit danas ima čak 80 % žena svih godina. Celulit je posledica mnogih uzroka u koje se najčešće ubrajaju ženski polni hormoni, pogrešna ishrana, loša probava, slaba cirkulacija, zamor, stres, dugotrajno sedenje i nedovoljna fizička aktivnost.

U stvaranju celulita veliku ulogu imaju: nasledni faktori, bolesti kao što su poremećaji u radu endokrinih žlezda, bolesti jetre, upotreba određenih lekova, uključujući i kontraceptivne pilule i dr. Celulit se javlja na bedrima, kukovima, sedalnom delu, listovima nogu, kolenima, skočmm zglobovima, mišicama, vratu i stomaku. Najugroženiji deo tela su butine gde se celulit najpre i najčešće javlja.

U borbi protiv celulita najbolje rezultate daje više mera kombinovano. Za Vas u ponudi imamo radiotalasnilifting, anticelulit masazu, limfnu drenazu, body shape, brazilsku madero terapiju, preso terapiju, tonifikaciju misica i neminovno menjanje načina ishrane, kao i redovnu fizičku aktivnost.