Pratite nas na:

O nama

Početna strana | O nama
O nama

 Akademija Cojić je osnovana 2012. godine, centar koji se bavi negom i održavanjem tela, zdravim nacinom ishrane, zdravim navikama i borbom protiv gojaznosti. Nastao je kao produkt višegodišnjeg rada i iskustva na eminentnim klinikama i salonima. Uključujući seminare i praćenje svih novih dešavanja. Centar u kojem stručno osoblje, uz obuku i nadzor Aleksandre Cojić, vlasnice salona sa dugogodišnjim iskustvom garantuje najkvalitetnije kako aparaturne tako i ručne tretmane nege kože, lica i tela. Nadogradnju svog formalnog medicinskog obrazovanja Aleksandra Cojić nastavlja kroz lično usavršavanje na Vojnomedicinskoj akademiji kao i konstantnu edukaciju strucnog kadra, čime obogaćujemo širok asortiman usluga. Na taj način pratimo svetske trendove iz oblasti medicine.

 
2016. godine po zavsenom usavrsavanju iz oblasti nutricionizma Aleksandra Cojic uvodi nutricionisticke preglede sa edukacijom o zdravom nacinu zivota.
 
Od samog osnivanja bili smo orijentisani ka kvalitetu proizvoda i usluga i konstantnom napredovanju. Danas smo prepoznatljivi ne samo kao centar za negu i odrzavanje tela, već kao lokacija na kojoj ćete uvek bar na kratko, bitni samo Vi i nega Vašeg tela i duha.