Pratite nas na:

O nama

Početna strana | O nama
O nama

Akademija Cojić je osnovana 2012. godine, centar za negu i održavanje tela je nastao kao produkt višegodišnjeg rada i iskustva na eminentnim klinikama i salonima. Uključujući seminare i praćenje svih novih dešavanja. Centar u kojem stručno osoblje, uz obuku i nadzor Aleksandre Cojić, vlasnice salona sa dugogodišnjim iskustvom garantuje najkvalitetnije kako aparaturne tako i ručne tretmane nege kože, lica i tela. Nadogradnju svog formalnog medicinskog obrazovanja Aleksandra Cojić nastavlja kroz lično usavršavanje na Vojnomedicinskoj akademiji kao i konstantnu edukaciju strucnog kadra, čime obogaćujemo širok asortiman usluga. Na taj način pratimo svetske trendove iz oblasti medicine.

Danas, više nego ikad, potrebno je zaustaviti se na trenutak i odvojiti malo vremena isključivo za sebe, trenutak u kojem ce neko stručan brinuti o Vama i povesti Vas u svet istinske lepote, gde su udobnost, vitalnost i opuštanje jedini imperativ.

Od samog osnivanja bili smo orijentisani ka kvalitetu proizvoda i usluga i konstantnom napredovanju. Danas smo prepoznatljivi ne samo kao centar za negu i odrzavanje tela, već kao lokacija na kojoj ćete uvek bar na kratko, bitni samo Vi i nega Vašeg tela i duha. Pozivamo Vas da nas posetite i otkrijete centar za negu i održavanje tela iz kog ćete uvek izaći sa osmehom na licu i u koji ćete uvek želeti da se vratite.