Pratite nas na:

Program za mršavljenje

Program za mršavljenje

Isprobavanje različitih metoda mršavljenja često ne donosi dobre i očekivane rezultate. Brigu o svom zdravlju treba voditi na pravi način, uz stručne programe i savete za pravilno mršavljenje.

Zašto je Program mršavljenja Akademije Cojić jedan od najefikasnijih načina borbe protiv gojaznosti? Dugogodišnjim istraživanjem, edukacijom i posvećenim radom osmislili smo program mršavljenja koji na adekvatan, ali i prilagodljiv način kombinuje personalizovanu ishranu, fizičku aktivnost i tretmane koji potpomažu da se izborite sa viškom kilograma na kontrolisan način bez straha od njihovog vraćanja. Kome je Program mršavljenja namenjen? Program je namenjen svima onima koji žele da skinu nepotrebne kilograme i poboljšaju svoje zdravlje. Jedna od velikih prednosti ovog programa ogleda se u njegovoj individualnosti i mogućnostima prilagođavanja tretmana i režima ishrane potrebama vašeg zdravstvenog stanje. Na ovom programu sa vama radiće naš tim stručnjaka koji će vam obezbediti svu potrebnu pomoć i pratiti vaš napredak.

Ako imаte problem sа viškom kilogrаmа zа vаs u ponudi imаmo Progrаm zа mršаvljenje i zаtezаnje koji obuhvаtа: medicinsku preso terapiju, kаvitаciju, rаdiotаlаsni lifting telа, stimulаciju mišićа, limfnu drenаžа, body shape, tonifikaciju misica, аnti celulit mаsаže, spа kаpsulа, kаrdio progrаm, režim ishrаne.